en bild

Sjuksköterska Närakut Sollentuna

Information om arbetsplatsen

Stockholms läns landsting har genomfört en upphandling av vårdgivare för att driva ett antal Närakuter i länet. I upphandlingen tilldelades Cityakuten uppdraget att driva Närakut Sollentuna som gäller från 180101. Från februari i år driver CityAkuten även Närakut Hötorget.

Närakut Sollentuna tar emot patienter vars tillstånd inte är livshotande, men som kräver akutsjukvård, och i det geografiska området ingår Upplands-Väsby, Sigtuna/Märsta och Sollentuna.

Närakut Sollentuna erbjuder sjuksköterske- och läkarmottagning. Vi har kompetens för barn och äldre samt ambulansintag, laboratorium och tillgång till röntgen. Närakuten har öppet alla dagar mellan klockan 8.00 och 22.00.

Adress:
Sollentuna sjukhus, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i team där alla medarbetare får ta mycket eget ansvar för sina arbetsuppgifter. Vi strävar efter att alla har egna ansvarsområden.

Patienten kommer via drop-in. Alla patienter bedöms av en sjuksköterska först och kan bokas till läkare eller kan bedömas och färdigbehandlas på sköterskemottagningen. I arbetet ingår också att assistera vid olika ingrepp, provtagning och analys på eget laboratorium samt utföra läkemedelsordinationer inkl. inhalationer och injektioner. Vi gipsar även enklare frakturer som inte behöver reponeras.
Vi använder journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har arbetat inom primärvården och eller akutvård tidigare samt har erfarenhet av journalsystemet Take Care. Du ska kunna gipsa enklare frakturer (gipsskena) eller tillgodogöra dig utbildning på plats.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för ditt arbete, har ett stort engagemang och är ansvarsfull. Vidare är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig. Du är ödmjuk, hjälpsam och ställer upp för dina kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster