en bild

Leg. Sjuksköterska till ASIH Södertälje

Information om arbetsplatsen

Vi utökar och söker nya kollegor till vårt ASIH-team i Södertälje. Här finns ett stabilt team med hög kompetens och som ny får man sin egen mentor i teamet. Vi har stort förtroende från patienter, närstående och remittenter och ser stora möjligheter att utöka verksamheten i rymliga, trevliga lokaler i Weda.
Är du den vi söker?
I ASIH Södertälje är det högt i tak och vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Tillsammans utför vi specialiserad sjukvård i det egna hemmet för exempelvis palliativa, kroniskt sjuka men även kurativa patienter.
Arbetet sker utifrån ett personcentrerat förhållningssätt med de 6S:n som modell och vi är måna om att vården planeras tillsammans med patient och närstående. Dokumentation sker i iPad tillsammans med patienten för ökad delaktighet. Vi är certifierade inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och HBTQ.
Vill du veta mer om tjänsten så hör gärna av dig eller kom till oss på besök!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Wedavägen 1 A, Södertälje

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom den palliativa och specialiserade hemsjukvården. Vi dokumenterar i Take Care och planerar i Mobil Klinik. Det är ett flexibelt och självständigt arbete och med fokus på en patient i taget.
Dag/kvälls och helgtjänstgörning.
Tjänsten motsvarar 100 %, eller deltid för den som önskar.

Vi söker även dig som är intresserad av timanställning eller som vill ha ett omväxlande roligt och givande arbete i kombination med studier eller föräldraledighet.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom andra relevanta erfarenheter är meriterande.
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt, tar eget ansvar och kan samarbeta i vårt multiprofessionella team.

B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Du ska ha ett stort engagemang och intresse av det personcentrerade förhållningssättet för att möta patienter och närståendes behov. Vi söker dig som är lösningsorienterad med stort intresse av palliativ vård och specialiserad sjukvård i hemmet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster