en bild

KBT-terapeut sökes

Information om arbetsplatsen

Vi är en verksamhet som ingår i Hälsoval Västerbotten, belägen på Nygatan 19 B i centrala Umeå. Vår målsättning är att erbjuda en lättillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet. Vi som arbetar här är distriksläkare, distriktssköterskor, psykiatrisköterska, undersköterskor, arbetsterapeut/rehabkoordinator, fysioterapeuter, barnmorskor och läkarsekreterare. Vi har externa avtal med dietist och medicinsk fotvårdare.

Adress:
Nygatan 19 B, Umeå

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att möta och skapa förtroende hos patienter med olika former av psykisk ohälsa, t.ex. kristillstånd, depressioner, ångest och stressrelaterade problem.
Som terapeut har du dagligen ett nära samarbetet med samtliga yrkeskategorier på mottagningen och du ansvarar för mottagningen för psykisk ohälsa tillsammans med dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, psykolog eller med annan likvärdig utbildning.
Du har minst en grundläggande utbildning i psykoterapi/KBT steg 1. Du behöver ha god vana av terapeutiskt behandlingsarbete och känna dig trygg i din yrkesroll. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas hos oss och lyckas i rollen är du professionell och har förmåga att skapa förtroende hos våra patienter. Du agerar självständigt och trivs med eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta.
Hos oss erbjuds du ett varierande arbete med stora krav på professionellt ansvar, god social förmåga, gott bemötande och flexibilitet.

Tillbaka till Lediga tjänster