en bild

Arbetsterapeut till Spånga psykiatriska mottagning

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Spånga är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen centralt i gamla Spånga. På mottagningen arbetar ca 25 medarbetare som tycker att god arbetsmiljö är viktigt. Vi erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling till patienter från 25 år och uppåt. Inom mottagningen finns ett nytt mottagningsteam, behandlingsteam och ett geriatriskt team. Två psykologer arbetar endast med neuropsykiatriska utredningar.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Salagatan 2, Spånga

Arbetsuppgifter

Idag arbetar två arbetsterapeuter vid vår mottagning och nu ska en av dem gå på föräldraledighet. Som arbetsterapeut arbetar du i behandlingsteamet tillsammans med läkare, psykologer, sjuksköterskor, fysioterapeut, socionom, rehabkoordinator och hälsopedagog. Du jobbar med utredning och behandling av aktivitetshinder och dess konsekvenser hos personer med varierande psykiatrisk problematik, ej psykos. Du bidrar aktivt med ett aktivitetsperspektiv i ditt team. Du arbetar självständigt och teambaserat med behandling enskilt och i grupp. I arbetsuppgifterna ingår bland annat aktivitetsbedömningar, hjälpmedelsförskrivningar, hjälpmedelsutprovning, rehabilitering och samverkan med andra myndigheter.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut. Meriterande för denna tjänst är kunskaper om AMPS, PRPP eller liknande utredningsmetoder. Har du erfarenhet inom psykiatri ses det som en merit.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg och stabil, samtidigt som du har en hög empatisk förmåga. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och arbetar bra med andra kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster