en bild

Sjuksköterska till Dalengeriatriken, Stockholm

Information om arbetsplatsen

Avdelning 42 är en akutgeriatrisk avdelning med 24 vårdplatser, där vi vårdar patienter med bland annat KOL, hjärtsvikt, pneumonier och andra typer av infektioner. Intag sker dygnet runt och medelvårdtiden ligger på drygt en vecka.

För att underlätta läkemedelshanteringen och dokumentation så använder vi oss av slutenvårdsdos och surfplattor (STELPA).

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Att vara sjuksköterska hos oss är ett spännande och utvecklande arbete där du får möta människor i många olika situationer.

Arbetet som sjuksköterska på avdelningen innebär att du tillsammans med undersköterskan i ditt team kommer att arbeta närmast patienten, vilket innebär att ni kommer vara en viktig komponent i att involvera patienten i vården och bevaka dennes intressen.

Medicintekniskt så ingår bland annat att sätta perifera infarter, skötsel av centrala infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotikaadministrering.

Vi har en koordinator på heltid som sköter all social planering för våra patienter och ansvarar för all kontakt med primärvård och kommun.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med några års erfarenhet men även nyexaminerade sjuksköterskor är välkomna att söka. Alla sjuksköterskor erbjuds en individanpassad inskolning.
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och har lätt att samarbeta.
Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten.

Tillbaka till Lediga tjänster