en bild

Tandsköterska för timanställning PTJ Dental Luleå

Information om arbetsplatsen

Vi söker en driven och engagerad tandsköterska till PTJ Dentals mottagning i Luleå.
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med trevliga arbetskamrater, där det idag jobbar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och tillsammans bildar ett glatt gäng som tycker att tandvård och god tandhälsa är viktigt.

Adress:
Hermelinsgatan 11, Luleå

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel vuxna. Vi utför all form av tandvård från allmän till avancerade dentala operationer. Du får möjligheten att assistera allt från undersökningar till kirurgi.

Som arbetsuppgifter har du bland annat assisterande roll samt administrativa uppgifter och sterilarbete.

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till långsiktig utveckling. På kliniken finns en bred och stor kompetens. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kommer du även få arbeta i receptionen samt ha egna patienter.

Kvalifikationer

• Tandsköterskeexamen.
• God datorvana.
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är glad, positiv, flexibel och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som tandsköterska men inget krav.

Tillbaka till Lediga tjänster