en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Vår klinik är belägen i centrala Huskvarna. Personalstyrkan består av 2 tandläkare, 3 tandhygienister och två tandsköterskor.
Vi jobbar delegerat och alla har sina ansvarsområden.
Vi söker dig, tandsköterska, som är glad, omhändertagande och empatisk. Vi är mycket måna om att våra patienter ska få det bästa omhändertagandet. Därför är det viktigt att vi alla också trivs på plats. Vid anställning kommer vi att lägga stor vikt vid att vi alla ska trivas i gruppen.
Tjänsten är på heltid och start kan ske snarast eller enl överenskommelse.

Adress:
Kungsgatan 23 B, Huskvarna

Arbetsuppgifter

Samtlig arbetsuppgifter som ingår i tandsköterskeyrket: assistans, sterilarbete, en del delegerat arbete med pat, receptionstjänst samt en del övriga ansvarsområden på kliniken.

Kvalifikationer

Tansköterskeutbildning

Personliga egenskaper

Glad, trevlig, omhändertagande, empatisk, tar arbetet på allvar och ser alltid till patientens bästa. Jobbar gärna i team och är flexibel.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Ansökan skickas per post eller på angiven mailadress.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-06-18

Information om tjänsten lämnas av

Slavica Ehrlington
Per Ehrlington

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: slavica.ehrlington@ptj.se