en bild

Distriktsläkare till Ekerö Vårdcentral

Information om arbetsplatsen

Vi vill vara bäst i klassen! De senaste 5 åren har det varit vårt ständiga mål. För att komma dit jobbar vi tillsammans med att utveckla våra arbetssätt, hitta nya bättre lösningar, strukturera vårt arbete och jobba med kvalitet i alla frågor. Vi gillar att tänka nytt och ligger i digitaliseringens framkant. Vi har en datorstödd lättakut med drop in, vi har chatt och videokontakt med våra patienter. Vi vi har IBH metodik och iKBT behandling för vårt psykosociala team. Vi tar hand om varandra och våra patienter med omsorg och glädje. Ekerö Vårdcentral är en av Stockholms största vårdcentraler med 20500 listade patienter. Vi är en stor fullbemannad arbetsplats med närmare 60 anställda varav 18 läkare.
Vi har en mängd olika mottagningar. Diabetes, astma KOL, sluta röka, hypertoni, resevaccination. VI har en REKO som jobbar med våra sjukskrivna patienter. Vi värdesätter att många vill fördjupa sig inom områden som man har intresse av och olika grupper tar ansvar för olika uppgifter.
Vi finns i Ekerö Centrum dit man lätt tar sig med buss från Brommaplan, färja eller buss från Slagsta, Båt 89 från stan. I huset finns även BVC, MVC, UMO och fysioterapeuter. Vi ägs av Praktikertjänst AB och drivs oss som själva är en del av vården. Prisbelönt ledarskap!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bryggavägen 8, Ekerö

Arbetsuppgifter

Du är specialist i allmänmedicin och kommer jobba som det. Hos oss betyder det en blandning av uppdrag som inkluderar att du olika dagar har mottagning med bokade patienter, drop in bedömningar på lättakuten, chattkontakt med dina patienter, handledning undervisning av kandidater och yngre kollegor. Vi har konsultuppdrag åt BVC och UMO, och har läkare med särskilt ansvar för hemsjukvården. Uppdraget utformas delvis efter ditt intresse och erfarenheter. Vi värdesätter vårt samarbete mellan arbetsgrupperna och förväntar oss att du blir en del av det arbetet.

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin med några års erfarenhet. Handledarutbildning är en merit. Positiv till förändringsarbete, och digitala arbetssätt. Erfarenhet av video, chatt är bra för det kommer vara en del av framtiden.

Personliga egenskaper

Vi jobbar tillsammans för att göra vården bättre. Vi söker någon som vill det som vi vill. Den bästa vårdcentralen och en trygg och välkomnande arbetsplats. Du förstår säkert hur vi menar.

Tillbaka till Lediga tjänster