en bild

Arbetsterapeut till Vårdcentralen Ellenbogen

Information om arbetsplatsen

Vår arbetsplats karaktäriseras av värme, omtanke, humor och att vi arbetar nära varandra. Vi har ett lärande förhållningssätt och utvecklas ständigt mot förbättrad kvalitet i vårt omhändertagande av patienter.

Adress:
Snapperupsgatan 12, Malmö

Arbetsuppgifter

Vi söker en primärvårdserfaren arbetsterapeut till vår mottagning.
Detta innebär handläggning av t.ex. el-rullstol, handhjälpmedel mm.
Arbetsbelastning är begränsad och vi erbjuder timanställning, fast anställning alt debitering via företag.
Uppskattningsvis rör det sig om cirka 1 dag varannan vecka eller halvdag per vecka, dvs 10% tjänst.

Kvalifikationer

Utbildad arbetsterapeut. Erfarenhet av primärvårdsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi sätter stor vikt vid att du passar in i gruppen, att du tar ansvar och är konstruktiv.
Din samarbetsförmåga är avgörande.
Vi ser gärna att du har en flerårig horisont på detta engagemang.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Provanställning i sexmånader följt av fast anställning om vi trivs med varandra och det fungerar bra för dig.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Pga tjänsten begränsade omfattning är vi villiga att ge relativt god ersättning

Om det det blir anställning på timmar, fast anställning eller debitering via eget företag kan vi göra upp om under processen

Anställningsform:
Allmän visstidsanställning
Varaktighet:
tillsvidare
Arbetstid per vecka:
4 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Information om tjänsten lämnas av

Mats Bjurgren

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: mats.bjurgren@ptj.se