en bild

Fysioterapeut inom primärvård, tillsvidare på 100%

Information om arbetsplatsen

Hovsjö Rehab är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Vi har lång erfarenhet av att bedriva rehab och har avtal med Region Stockholm.

Vi söker nu en fysioterapeut som kan komplettera vår mottagning. Möjligheten att påverka och utveckla arbetssätt är stor och det finns god möjlighet till professionell utveckling.

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietist, receptionister och kiropraktorer. Alla har god erfarenhet av primärvård och en positiv inställning till att samarbeta interprofessionellt. Tillsammans arbetar vi för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Samtidigt har vi roligt på jobbet!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Björnövägen 4, Södertälje

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifterna ligger inom hemrehabiliteringen. Möjligheten finns även att lägga en del av arbetstiden på att ta emot patienter på mottagningen.

Journalskrivning sker i TakeCare. Handledning av studenter kan ingå i uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi söker dig som har intresse av att arbeta med hemrehabilitering och patienter på mottagningen. Vidareutbildning och erfarenhet är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare och är trygg i din yrkesroll. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster