en bild

Är Du vår nya fysioterapeut?

Information om arbetsplatsen

Rehab Läkarhuset är en liten Rehab mottagning mitt i centrala Göteborg . Här arbetar två fysioterapeuter/sjukgymnaster och en arbetsterapeut. Mottagningen öppnade i januari 2015 och ingår i Vårdval Rehab. Vi arbetar i nära samarbete med Vårdcentralen Läkarhuset som idag har ca 6500 listade patienter.
Vi tar emot patienter i alla åldrar, med besvär från rörelse- och stödjeorganen, neurologiska besvär samt smärt- och stressrelaterade besvär. Arbetet sker främst på mottagning såväl individuellt som i grupp men även hembesök kan förekomma.

Adress:
Södra Vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut i vårdval rehab möter du alla åldrar och många olika sökorsaker. Vi bedriver första linjens vård och därför är det en naturlig del att du som fysioterapeut tar nya patienter för bedömning, ibland fortsätter du med behandling, men ibland kanske hänvisar vidare till annan profession. Du arbetar i nära samarbete med mottagningens arbetsterapeut, men även vårdcentralens läkare, sjuksköterskor och psykologer.

Kvalifikationer

Vi söker nu en leg fysioterapeut med primärvårdsvana och gärna med handledarutbildning som vill arbeta hos oss. Vi är en mindre personalgrupp och ditt personliga engagemang för patienter och kollegor är av värde. Har du vana vid att hålla i artrosskola så är det en fördel.

Personliga egenskaper

Vi ser fram emot att få Dig som ser möjligheter, är trygg i din roll som fysioterapeut och som person. Vi önskar att du har ett professionellt mottagande av patienten och vill vara med och bygga framtid för mottagningen.

Tillbaka till Lediga tjänster