en bild

Specialistläkare Praktikertjänst N.Ä.R.A.

Information om arbetsplatsen

Vi strävar efter hög kontinuitet för patienten och närstående och arbetar utifrån ett multiprofessionellt team som består av specialistläkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och dietist. Alla i teamet har ett nära samarbete med varandra för att tillgodose patientens behov på bästa möjliga sätt. Vi arbetar för att finnas nära patienterna och har därför satsat på mindre team, där alla professioner finns.
Vi driver vårat bolag genom medarbetardrivet engagemang och ger möjlighet till utveckling och utbildning.

Adress:
Löwenströms Väg 2, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Specialistläkaren och enhetschefen utgör tillsammans ledningen för teamet och har ett nära samarbete både i det dagliga arbetet men även i verksamhetens utvecklingsarbete.Som överläkare är du ansvarig för den medicinska planeringen av patienternas vård. Hembesök och konsultationer ingår i arbetet. Du finns tillgänglig för teamets olika behov men har även stort utbyte av övriga teamets kompetens för att ge patienten och anhöriga bästa stöd.
Du förväntas delta i den övergripande verksamhetsledningen och bidra till verksamhetens utveckling. Delta aktivt på läkarmöten med dina kollegor från andra team.
I uppdraget ingår Jourverksamhet i form av beredskap.

Kvalifikationer

Specialistläkare med intresse för palliativ vård och vård av multisjuka äldre.
Geriatriker och/eller erfarenhet från palliativ vård och ASIH är meriterande.
God kunskap i Svenska i skrift och tal erfordras.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill ha möjligheten att arbeta både med stor självständighet inom den egna professionen men även har styrkan att och intresset att arbeta i ett multiprofessionellt team. Du har ett stort engagemang för den svårt sjuka patienten och närstående. Du bör vilja vara med och utveckla och leda teamet med enhetschefen och de andra teammedlemmarna.
Personliga egenskaper är viktiga där vi särskilt vill trycka på ansvarstagande, omtanke, respekt, tillgänglighet och kompetens.

Tillbaka till Lediga tjänster