en bild

Allmänspecialister till ny vårdcentral Göteborg

Information om arbetsplatsen

Om du besitter goda ledaregenskaper och har en egen önskan att påverka verksamheten så är det här en fantastisk möjlighet för dig. Som verksamhetschef i Praktikertjänst får du ett unikt stöd och en individuell utvecklingsplan inom ledarskap, kvalitetsarbete och ekonomi.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kviberg, Göteborg

Arbetsuppgifter

Ditt Uppdrag:
Från start är du med och planerar för och bygger upp en helt ny vårdcentral. I din roll som ”entreprenör” ingår att leda, planera och fördela arbetet utifrån ett myndighets- och verksamhetsperspektiv. Du ansvarar för rekrytering av personal. Du ansvarar också för det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet.
Du ingår tillsammans med din kollega i den lokala ledningsgruppen och har en egen affärscoach på Praktikertjänst kontor som du gör kontinuerliga ekonomiska avstämningar med. Till detta kommer ett medicinskt ledningsansvar.

Kvalifikationer

Är du legitimerad läkare och allmänspecialist så kan du söka tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är empatisk, har en kommunikativ förmåga och är ansvarstagande. Framgångsfaktorer hos dig är ditt delegerande ledarskap med stor delaktighet med dina medarbetare. Du är strukturerad i tanke och handling.

Tillbaka till Lediga tjänster