en bild

Sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB driver Handengeriatriken som ligger i Haninge kommun, på gångavstånd till pendeltåget.
Från Stockholms central tar resan ca 25 minuter och det går bussar från Tyresö, Huddinge och Nacka.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med patienten i fokus och lägger stor vikt på engagemang på patientens vård och delaktighet. De 36 vårdplatserna är uppdelade i fyra moduler. I varje modul finns ett team av både sjuksköterskor och undersköterskor. Som sjuksköterska hos oss har du ett nära samarbete med andra yrkeskategorier såsom sjukgymnaster, arbetsterapeuter, dietist, logoped, kurator samt läkare.
Utöver de fyra modulerna finns en akutvårdssal för de patienter som kommer via direktintag för utredning och har ett extra behov av övervakning det första dygnet. GAVA är en geriatrisk akutvårdssal med specialistkompetens i akutgeriatrik inriktad på utredning, behandling av patienter med exempelvis behov av andningsstöd.

I det sedvanliga sjuksköterskearbetet så ingår bland annat personcentrerad omvårdnad tillsammans med de andra kollegorna i teamet, aktivt deltagande på ronder och läkemedelsadministrering. Vi använder oss av STELPA för dokumentation med hjälp av surfplattor, läs gärna mer om detta på vår hemsida.

Vi dokumenterar i Take Care.
Vi har önskeschema som vi lägger i Medvind och du förväntas arbeta två helger av fem.

Kvalifikationer

Leg Sjuksköterska

Personliga egenskaper

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Som person är du lugn och strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta. Du är positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid personligt lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster