en bild

Verksamhetschef på Vårdcentral i Göteborg

Information om arbetsplatsen

Vi söker dig som vill utvecklas hos oss på Vårdcentralen Läkarhuset i centrala Göteborg. Läkarhuset utgör en av totalt 19 vårdcentraler som Praktikertjänst AB har i VGR. Antalet listade på mottagningen är idag ca 6500. Är du allmänspecialist, sjuksköterska/distriktsköterska, fysioterapeut eller har annan legitimation inom Hälso-och sjukvård? Om du dessutom besitter goda ledaregenskaper så är det här en fantastisk möjlighet för dig.
Som verksamhetschef i Praktikertjänst får du ett unikt stöd och en individuell utvecklingsplan inom ledarskap, kvalitetsarbete och ekonomi.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Södra Vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Ditt Uppdrag:
I din roll som verksamhetschef på Läkarhuset ingår att leda, planera och fördela arbetet utifrån ett myndighets- och verksamhetsperspektiv. Du ansvarar också för det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet.
Du ingår i den lokala ledningsgruppen och har en egen affärscoach på Praktikertjänst som du gör kontinuerliga ekonomiska avstämningar med. En medicinskt ledningsansvarig allmänspecialist finns i verksamheten. Dessutom får du stöd av anmälningsansvarig chefsläkare.

Kvalifikationer

Är du allmänspecialist, sjuksköterska/distriktsköterska, fysioterapeut eller har annan legitimation inom Hälso-och sjukvård? Om du dessutom besitter goda ledaregenskaper så är det här en fantastisk möjlighet för dig.

Personliga egenskaper

Vi behöver dig som är empatisk, har en kommunikativ förmåga och är ansvarstagande. Framgångsfaktorer hos dig är ditt delegerande ledarskap med stor delaktighet med dina medarbetare. Du får dem och verksamhet att växa, trivas och utvecklas. Vi arbetar med personlig utveckling och reflektion.

Tillbaka till Lediga tjänster