en bild

Fysioterapeut till Hälsan Östertälje

Information om arbetsplatsen

Hälsan Östertälje är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Här finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietister, kiropraktorer och administrativ personal som gemensamt arbetar för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Nu söker vi en vikarie, kanske är det du? Kom gärna förbi och hälsa på för att ta reda på mer. Vi är ett glatt gäng som med god stämning och flexibelt arbetssätt skapar en god arbetsmiljö för varandra.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Norrhemsvägen 4, Södertälje

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut på mottagningen. Det innebär att utreda och behandla patienter, hålla grupper m.m. Journalskrivning sker i TakeCare. Du kommer få god handledning av dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker en positiv fysioterapeut/sjukgymnast med intresse inom hemrehabilitering. B-körkort är ett krav. Detta jobb passar både den som är ny i yrket och den med erfarenhet som vill passa på att göra något nytt.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare och är trygg i din yrkesroll. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster