en bild

Underläkare Praktikertjänst Psykiatri Rinkeby

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Rinkeby erbjuder specialistpsykiatrisk vård till boende i Spånga/Tensta och Rinkeby/Kista. På mottagningen i Rinkeby finns Psykosenheten, SIA-teamet och Jour och Akutgrupp samlokaliserade. Denna tjänst är placerad i ett av psykosteamen.

Psykosenheten är fördelad på tre behandlingsteam inriktade mot specialiserad utredning och behandling vid nydebuterad psykos och redan konstaterade schizofrenispektrumsyndrom. Vi är en stor och välbemannad enhet med samtliga professioner tillgängliga inom teamen vilket ger oss förutsättningar att bedriva psykosvård med hög kvalitet i samtliga vårdfaser. Vi söker nu förstärkning med en underläkare som vill vara del av att trevligt och engagerat vårdteam som brinner för att utveckla psykosvården i Rinkeby!

Adress:
Rinkebysvängen 70 A, 4 tr, Spånga

Arbetsuppgifter

Som underläkare hos oss kommer du att få möjlighet att lära dig psykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete från grunden under handledning av överläkare på enheten. Underläkarens vanliga arbetsuppgifter innefattar basutredning, läkemedelsuppföljningar, receptförnyelser, sjukskrivning och arbete med årliga hälsokontroller. I tjänsten ingår även jourberedskap dagtid på mottagningen på rullande schema. Du deltar i teamkonferenser där du bidrar konsultativt gentemot övriga behandlare. Du deltar även i de utvecklingsarbeten som pågår på mottagningen utifrån kompetens och eget intresse.

Kvalifikationer

Läkarlegitimation ett krav. Genuint intresse för arbete inom specialistpsykiatri. God svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter särskilt din samarbetsförmåga och lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Tillbaka till Lediga tjänster