en bild

CityAkuten söker Läkare till Närakut City

Information om arbetsplatsen

Nu startar vi arbetet med att bygga upp vår nya Närakut Hötorget. Vill du vara med på vår spännande resa? Planerad start i januari 2020.

CityAkuten i Praktikertjänst AB har sedan början av 80-talet bedrivit vård i olika former. I CityAkutens lokaler vid Hötorget finns flera vårdverksamheter bla Vaccination- och Resemedicin, Öron-Näsa-Hals, Ortopedi, Plastik och Röntgen. I Upplands Väsby driver vi Närakut Löwenströmska och nu ska vi även starta upp Närakut Hötorget med start i januari 2020.

Adress:
Apelbergsgatan 48, Stockholm

Arbetsuppgifter

Då vi nu ska starta upp en ny verksamhet vill vi rekrytera ett bra gäng som tillsammans ska skapa en väl fungerande och högkvalitativ verksamhet i toppklass.

Vi kommer att arbeta i team inom verksamheten där alla medarbetare får ta mycket eget ansvar för sina arbetsuppgifter och även ha egna ansvarsområden. Patienten kommer att komma via drop-in. Alla patienter triageras först av en sjuksköterska och kan sedan bokas till läkare alternativt färdigbehandlas på sköterskemottagningen. Vi använder journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade läkare med specialistutbildning inom allmänmedicin, akutsjukvård eller barnsjukvård. Det är meriterande om du har arbetat inom primärvården och eller akutvård tidigare samt har erfarenhet av journalsystemet Take Care. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med barn. Har du varit med och byggt upp en verksamhet tidigare är det en bra erfarenhet att ha med sig i uppstartsskedet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket, både skriftligt och muntligt. Har du dessutom ytterligare språkkunskaper är det en fördel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som gillar högt tempo, är driven och har ett stort engagemang. Vidare vill vi att du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att prioritera i ditt arbete. Då vi är i ett uppbyggnadsskede är det viktigt att du gillar samverka med andra och att du är öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process

Tillbaka till Lediga tjänster