en bild

PTP-psykolog med KBT-inriktning

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Vallentuna är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning som erbjuder psykiatrisk vård både för allmänpsykiatriska tillstånd samt för patienter med psykossjukdom.

Här arbetar du i ett välfungerande och ambitiöst arbetslag med hög kontinuitet om ca 25 personer.

Vi som arbetar här är läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeuter, en fysioterapeut samt administrativ personal. Du blir en av sex psykologer med grundkompetenser inom PDT och KBT. En av våra psykologer gör neuropsykiatriska utredningar på heltid. Två medarbetare är legitimerade psykoterapeuter. Detta innebär stora möjligheter att få en god insyn i alla ovanstående arbetssätt och metoder under din tid hos oss.

Mottagningen erbjuder individuell psykoterapi och stödjande samtal samt flertalet behandlingsgrupper. Vi kan även erbjuda våra patienter yoga, arbetsterapi mm både enskilt och i grupp.

Mottagningen har ett gott upparbetat samarbete och regelbundna samverkansmöten med bland annat Beroendecentrum, Vallentuna kommun, habiliteringen, husläkarna i Vallentuna samt MVC/BVC.

Mottagningen ligger ett stenkast från Vallentuna Centrum som har goda kommunikationer till Stockholm och Danderyds sjukhus. Våra lokaler är trivsamma, ljusa och fräscha.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tellusvägen 15, Vallentuna

Arbetsuppgifter

PTP-psykologens arbetsuppgifter innefattar bland annat att under handledning arbeta med psykologisk behandling, bedömningar och utredningar samt utveckling av verksamheten i olika former.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avlagt psykologexamen och har KBT-inriktning. Tidigare erfarenhet av psykiatri eller annan relevant kompetens är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lugn, trygg och lyhörd. Du stimuleras av att arbeta med komplexa frågor och har ett genuint intresse av att hjälpa och stötta andra och hitta lösningar. Du är flexibel och har lätt att samarbeta med andra. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster