en bild

Leg psykolog

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Vallentuna är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning som erbjuder psykiatrisk vård både för allmänpsykiatriska tillstånd samt för patienter med psykossjukdom.

Här arbetar du i ett välfungerande och ambitiöst arbetslag med hög kontinuitet om ca 25 personer.

Vi som arbetar här är läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeuter, en fysioterapeut samt administrativ personal. Du blir en av sex psykologer med grundkompetenser inom PDT, KBT och affektteori. Våra psykologer gör neuropsykiatriska utredningar på deltid och behandlingsarbete på deltid. Två medarbetare är legitimerade psykoterapeuter.

Mottagningen erbjuder individuell psykoterapi, stödjande samtal samt flertalet behandlingsgrupper. Vi kan även erbjuda våra patienter yoga, arbetsterapi mm både enskilt och i grupp.

Mottagningen har ett gott upparbetat samarbete och regelbundna samverkansmöten med bland annat Beroendecentrum, Vallentuna kommun, habiliteringen, husläkarna i Vallentuna samt MVC/BVC.

Mottagningen ligger ett stenkast från Vallentuna Centrum som har goda kommunikationer till Stockholm och Danderyds sjukhus. Våra lokaler är trivsamma, ljusa och fräscha.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tellusvägen 15, Vallentuna

Arbetsuppgifter

Fokus i arbetet kommer vara neuropsykiatriska utredningar samt bedömningar och psykologiskt behandlingsarbete enskilt och i grupp. Vi arbetar ofta i team om flera medarbetare med olika yrken för att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. Önskvärt är att du är intresserad av utveckling av verksamheten i olika former.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog. Det är inte aktuellt att göra om tjänsten till en ptp-tjänst. Tidigare erfarenhet av psykiatri eller annan relevant kompetens är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lugn, trygg och lyhörd. Du stimuleras av att arbeta med komplexa frågor och har ett genuint intresse av att hjälpa och stötta andra och hitta lösningar. Du är flexibel och har lätt att samarbeta med andra. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster