en bild

Sjuksköterska Psykiatrin, heltid/timanställning

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning för heldygnsvård där patienter enbart vårdas enligt HSL. Det finns 16 vårdplatser och vi tar emot personer från 18 år och uppåt.
Vårt upptagningsområde är nordöstra Stockholm; kommunerna Danderyd, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Österåker och Lidingö.

Avdelning 151 har en god grundbemanning som består av överläkare, ST-läkare, AT-läkare, sekreterare, kurator, sjuksköterskor, skötare och en köksansvarig. Hög trivsel bland personalen och en bra arbetsmiljö.
Personalen har kontinuerlig handledning.
Vi erbjuder en god introduktion.

Adress:
Danderyds sjukhus 40 plan 5, Danderyd

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom uppföljning av läkemedel, provtagningar, skriva omvårdnadsplaner m m. Du kommer ingå i ett team med två skötare som jobbar närmast dig. Du arbetar även med läkare och kurator på avdelningen.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig, som är leg sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård. Det är meriterande om du är specialistsjuksköterska i psykiatri, men inget krav. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket.

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta med människor och är engagerad. Du har idéer kring hur patientarbetet kan utvecklas och tycker om att prova på olika samarbetsformer. Vi söker en medarbetare som kan arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga med ett flexibelt förhållningssätt.

Tillbaka till Lediga tjänster