en bild

Rudans VC söker Specialist i Allmänmedicin

Information om arbetsplatsen

Rudans VC är en familjär arbetsplats under tillväxt. Senaste året har en tillströmning av listade skett och vi behöver dig som vill förstärka vårt team.

Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats med hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i arbetsgruppen. Efter intresse finns stora möjligheter till utvecklingsarbete, både på vårdcentralen och inom bolaget i stort. Det finns stora möjligheter till samverkan internt, då vi inom bolaget har många läkare med olika specialiteter.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Praktiskt patientarbete på mottagning. Delta aktivt i utvecklingsarbete på såväl vårdcentral som inom bolaget.

Kvalifikationer

Specialist inom Allmänmedicin, eller annan specialitet som kan vara bra för vårdcentralen. Du är van att och har goda resultat av att handleda läkare under utbildning. God svenska i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av TakeCare och att arbeta i ledningssystem.

Personliga egenskaper

Du har en god förmåga att lyssna, förmedla trygghet och att uttrycka dig i tal och skrift. Omtanke och respekt för dina medmänniskor kommer naturligt för dig och utveckling är något som finner stimulerande. Hur och vem du är, är lika viktigt som dina kvalifikationer och meriter.

Tillbaka till Lediga tjänster