en bild

Praktikertjänst psykiatri Täby söker psykolog/psyk

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst psykiatri Täby är en allmänpsykiatrisk mottagning för personer över 18 år.
På mottagningen är vi ca 30 medarbetare och där vi är en trygg arbetsgrupp med hög kompetens och lång erfarenhet. Här arbetar psykiater, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, arbetsterapeuter tillsammans i team och vi har fem medicinska sekreterare.
Vi utreder och behandlar, förutom olika gruppverksamheter för våra patienter har vi friskvård och handledning i grupp, vi arbetar med närstående och har olika samarbetspartners i kommunen.
Mottagningen är belägen i Täby kommun med goda allmänna kommunikationer.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kanalvägen 17, 1 tr, Täby

Arbetsuppgifter

Du kommer utöver kliniskt arbete med patienter, arbeta i team, göra neuropsykiatriska utredningar samverka med olika myndigheter samt eventuellt bedriva gruppverksamhet. Vi arbetar mot uppsatta mål i verksamheten. Som ny medarbetare erbjuds du en mentor och metodhandledning på mottagningen. Det finns även neuropsykiatrisk handledning på mottagningen.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig, som är leg psykolog/sykoterapeut med KBT eller psykodynamisk inriktning. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete samt neuropsykiatriskt utredningsarbete. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket och vi använder Take Care journalsystem.

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta med människor och är engagerad. Du har idéer på hur patientarbetet kan utvecklas och tycker om att prova på olika samarbetsformer. Vi söker en medarbetare som både kan arbeta självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga med ett flexibelt förhållningssätt.

Tillbaka till Lediga tjänster