en bild

Sjuksköterskor till Dalengeriatrikens resurspool

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst N.Ä.R.A Bemanning är vår nya resurspool.Vi söker dig sjuksköterska som vill vara med från början och starta upp vår resurspool på Dalengeriatriken.
Dalengeriatriken består av sju vårdavdelningar.Fyra allmängeriatriska vårdavdelningar. En akutgeriatriska vårdavdelning, en vårdavdelning för strokerehabilitering och en vårdavdelning med inriktning på ortopedrehabilitering.

Hos oss är medarbetaren viktig, det är medarbetarna som vet vad som är bäst för patienter/anhöriga och i arbetsmiljön. Nya idéer kan realiseras och man har goda möjligheter att påverka inom hela bolaget. Vi erbjuder en ny tjänst med stor möjlighet till egen påverkan på arbetssätt och att ta goda exempel till vara. Bolaget är ett lättrörligt och prestigelöst med god arbetsmiljö och en god kompisanda. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning i nära samarbete med övriga sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård eller geriatrisk sjukvård. Har du någon form av handledarutbildning är det meriterande, då vi ser det som ett stöd på enheterna i att förmedla goda exempel mellan enheter.

Du har god datavana generellt och det är meriterande med erfarenhet från TakeCare då vi nyttjar det som journalsystem. Du tycker att teknik är roligt och ser positivt på teknikutvecklingen inom hälso- & sjukvård. Du har god svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i den här tjänsten tror vi att du har något års erfarenhet. Du kan arbeta självständigt, är strukturerad, har god förmåga att prioritera och fatta självständiga beslut. Din förmåga att skapa relationer på kort och lång sikt märks i ditt sätt att interagera med patienter/anhöriga och kollegor. Du uppleves som inlyssnande och ansvarfull. Du kan snabbt förhålla dig till nya förutsättningar och rutiner och ser förändringar som en del av verksamhetsutveckling.

Tillbaka till Lediga tjänster