en bild

Sjuksköterska ASIH Södertälje sommarvikariat

Information om arbetsplatsen

Teamet välkomnar nya medarbetare med stort hjärta och omtanke. Ju fler vi är dessto bättre kan vi hjälpas åt.
I ASIH vårdar vi patienter i varierande åldrar med olika sjukdomar, många med pågående behandlingar. Vi arbetar utifrån personcentrerat vård.
Många medarbetare har lång erfarenhet inom professionen samt arbetsområdet. Vi erbjuder mentorskap.
Vårt rymliga ljusa kontor ligger i Wedaområdet i Södertälje med god tillgång till parkering, nära affärer och lunchrestauranger och utsikt över en skogsdunge från vårt läkemedelsrum.

Vi är certifierade inom arbetsmiljö, kvalitet, miljö och HBTQ.

Adress:
Wedavägen 1 A, Södertälje

Arbetsuppgifter

Teambaserad vård av ASIH-patienter. Vanliga diagnoser är cancer, hjärtsvikt, kol, neurologiska sjukdomar och infektioner. Arbetet innebär att möta och vårda människor i olika skeden av sjukdom och behandling i deras hemmiljö.
Stöd till närstående.
Att möten sker med en patient och närstående åt gången tycker medarbetarna är en positiv fördel med arbetet inom ASIH och ger utrymme för det personcentrerade arbetssättet vi bedriver.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med intresse för palliativ vård och/eller akutmedicinsk vård. Specialistutbildning inom relevant område är meriterande men inget krav.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Personliga kvalifikationer värdesätter vi högt. Du bör vara flexibel då arbetet innebär att planera och prioritera utifrån patienternas vårdbehov och akuta situationer.
Du känner stort engagemang för patienter och närstående och då arbetet innebär att verka självständig i hemmiljö är det viktigt att du är trygg i dig själv och har en god känsla för samarbete.
Viktigt att du delar våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke.

Tillbaka till Lediga tjänster