en bild

Affärscoach till Praktikertjänst AB

Information om arbetsplatsen

Arbetsplatsen är belägen i ljusa, nyrenoverade lokaler centralt i Stockholm. Här arbetar drygt 260 personer med allt ifrån ekonomi, marknad/ kommunikation, juridik och IT.

Adress:
Adolf Fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av att stötta chefer på olika nivåer till att utveckla sin affär och nå sina mål. Du kan på ett tydligt och pedagogiskt sätt ge affärsmässig input samt konkretisera detta till tydliga arbetsuppgifter och projekt.
I rollen som affärscoach stöttar du dina tilldelade verksamheter att nå sina verksamhetsmål. Till rätt kandidat kan vi erbjuda en spännande roll där du i tätt samarbete med verksamheten bidrar till deras utveckling.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig med dokumenterad erfarenhet av lyckat verksamhetsutvecklingsarbete. Din roll är att stötta linjechefer i utmaningar med att identifiera nya affärsmöjligheter, utöka patientunderlaget eller ett utvecklat tjänsteutbud vilket kan ske på olika sätt. Bland de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör:

• Coacha verksamhetschefen i verksamhetsplanering, budgetering, ledarskap samt organisations- och kompetensutveckling
• Trend- och nyckeltalsanalyser samt investeringsbedömningar
• Processkartläggning och processutveckling
• Starta, driva och slutföra olika typer av projekt.
• Säkerställa efterlevnaden av Praktikertjänsts policys, arbetssätt och värderingar.

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi – inriktning organisation och ledarskap och flerårig erfarenhet av verksamhetsutveckling. Som person har du mod att fatta självständiga beslut och förmåga att hantera eventuellt motstånd kring föreslagna förändringar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen behöver du ha en god pedagogisk och kommunikativ förmåga samt hög integritet. Du är initiativtagande, nytänkande och arbetar proaktivt. Ditt driv och ditt engagemang ger dig möjligheter att påverka din omgivning på ett positivt sätt.
En förmåga att bryta ned strategiska frågeställningar till tydliga och konkreta mål är en framgångsfaktor.
Tjänsteresor ingår i rollen.

Tillbaka till Lediga tjänster