en bild

Legitimerad psykolog till Mörby

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Mörby är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år.
Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i Mörby Centrum, med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter.
På mottagningen arbetar läkare, psykologer, socionom, leg. psykoterapeuter, medicinska sekreterare, administratörer, skötare, sjuksköterskor samt arbetsterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.
Då vi nu söker en leg psykolog erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.
Varmt välkommen till oss!

Adress:
Mörby Centrum plan 6, Danderyd

Arbetsuppgifter

Du kommer utöver kliniskt arbete med patienter, arbeta i team, samverka med olika myndigheter samt eventuellt bedriva gruppverksamhet. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med erfarenhet av vuxenpsykiatriskt arbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan balansera uppgiftsorientering och relationsskapande i ditt möte med patienter, kollegor och samverksanspartners.

Tillbaka till Lediga tjänster