en bild

Tandsköterska till attraktiv Helsingborgsklinik

Information om arbetsplatsen

Välkommen till oss!
Jag heter Eddie och jag driver en praktikertjänstklinik mitt i centrala Helsingborg. Vi är idag 5 personer som arbetar i teamet. Det är jag som tandläkare, en receptionist, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi har ett delegerat arbetssätt och utför de allra flesta behandlingar hos oss. Vi arbetar efter devisen: ”Helsingborgs behagligaste tandvård” och vi har ett långtgående patientomhändertagande.
Vi prioriterar kvalitet, tillgänglighet och utveckling vilket gör att vi strävar efter att hela tiden ligga i framkant med nya metoder och tekniska lösningar.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Springpostgränden 3, Helsingborg

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår: sterilarbete, assistering vid alla olika allmäntandvårdsbehandlingar, inklusive kirurgi. Du ska även kunna ta telefon och kunna hantera bokningar. Utöver detta tillkommer enstaka ansvarsområde.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad tandsköterska och kunna svenska obehindrat, såväl tal som skrift. Kan du även föra en diskussion på engelska och/eller danska är det meriterande.
I och med vårt delegerade arbetssätt är det en fördel om du är van vid att ta röntgenbilder och depurera supragingivalt. Det är meriterande om du tidigare assisterat vid implantatkirurgi.
Vi arbetar med Opus.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med en stark känsla för service och en ambition att ge varje person sin bästa tandvårdsupplevelse.
Du ser möjligheter snarare än omöjligheter och tycker om att jobba med människor.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster