en bild

ST i allmänmedicin på populär VC

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Östra vårdcentralen är en väletablerad mottagning med låg personalomsättning och mycket skratt och arbetsglädje.
Vårdcentralen ligger i fräscha nyrenoverade lokaler på Löwenströmska sjukhuset i norra Upplands Väsby; här finns röntgen, lab och andra mottagningar i samma byggnad. Vackra naturomgivningar bjuder in till fina promenader. Närhet till Arlanda! Fri parkering! Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag samt fri sjukvård (läkarbesök + mediciner)

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Löwenströmska Sjukhuset, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Du jobbar under handledning med sedvanliga arbetsuppgifter för ST på vårdcentral där både akuta bedömningar och bokade uppföljningar av patienter ingår.
Innehåll och planering av din ST görs i samråd med studierektor och handledare.

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation.
Erfarenhet av jobb på svensk vårdcentral samt med journalsystemet Take Care är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för allmänmedicin och det arbetssätt som råder på vårdcentral med en blandning av både akuta bedömningar och planerade besök och uppföljningar av patienter. Du är ansvarstagande och trivs med att arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du har en personlig mognad, trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har goda kommunikativa egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster