en bild

Tandhygienist Halmstad

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Modern klinik i stora vackra lokaler vid Stora Torg i Halmstad. Vi arbetar i två team bestående av en tandläkare, två sköterskor och tandhygienist. Mottagningen är väl inarbetad sedan många år med välmotiverade patienter och god tillströmning av nya. Vi arbetar delegerat på tre rum i nära samarbete med tandhygienisten. Stämningen är glad och familjär med fullt fokus på service och bästa omhändertagande av våra patienter.

Adress:
Köpmansgatan 1, Halmstad

Arbetsuppgifter

Undersökningar och röntgendiagnostik i samarbete med tandläkare.
Patientbehandling med stor frihet att planera det egna arbetet.
Samarbete med teamet i verksamheten som helhet med varierande arbetsuppgifter som till exempel assistans vid implantatoperationer. Utbildning och kompetensutveckling erbjuds när så behövs. Tjänsten är på ca 35 tim/v.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist.

Personliga egenskaper

Vi söker en självständig och vänlig person med positiv energi och stor förmåga att ta egna initiativ. Att vara flexibel och samarbetsvillig är av mycket stor betydelse på en liten enhet där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Det är också viktigt att att vilja lära nytt och att bidra till förbättringar och utveckling av verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster