en bild

Mottagningssköterska till Ptj Ortopedi Stockholm

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi har vårdval med SLL o tar mot patienter från primärvården och försäkringsbolag. Vi tar även mot direktbokningar. Handläggningstiderna är snabba o vi arbetar med hög service o trevligt bemötande. Mottagningssköterskorna ombesörjer även inbokning o planering till operation samt kan ibland vara i rotationstjänst med uppvakningsavdelningen. Vi expanderar verksamheten är i behov av extra sjuksköterska.

Adress:
Liljeholmstorget 7, 8 tr, Stockholm

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår vanliga arbetsuppgifter som mottagningssköterska. Det ingår bokningar, rådgivning, remisshantering, bokning till operation mm. Vid intresse kan man rotera som sjuksköterska på mottagning o uppvaknings avdelning.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet

Personliga egenskaper

Kliniken är en liten arbetsplats med många patientmöten och vi arbetar med hög kundnöjdhet varför stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster