en bild

Sjuksköterska till Cityakuten Vårdcentral

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Cityakuten vårdcentral är belägen mitt i city, ett stenkast från Hötorget och promenadavstånd från T-centralen.
Vi har i dagsläget 10 000 listade patienter. Här arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare och underläkare tillsammans med distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och ett psykosocialt team.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Apelbergsgatan 48, Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som sjuksköterska på mottagningen. Vi är fyra mottagningssköterskor som arbetar med rådgivning och tidsbokning i TeleQ, triagering av akuta patienter, egen tidsbokad sköterskemottagning och drop-in.
I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar, du jobbar tätt tillsammans med övriga kollegor som har olika yrkesprofessioner.
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt kvalitet och patientfokus.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av primärvård eller akutsjukvård är meriterande. Det är önskvärt att du hanterar journalsystemet Take Care samt telefonisystemet TeleQ.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Personliga egenskaper

Vi söker en prestigelös och god lagspelare som är noggrann och trygg som person och i rollen som sjuksköterska.
Vi söker dig som har en hög social kompetens, är lyhörd, patientfokuserad och bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat.

Tillbaka till Lediga tjänster