en bild

Är Du vår nya Specialist i Allmänmedicin?

Information om arbetsplatsen

Läkarhuset Vårdcentral ligger centralt i Göteborg och vi söker Dig med god medicinsk kompetens och glädje i att vara med och bygga en god framtid för verksamheten.
Mottagningen har vårdavtal vårdcentral och rehab, vilket gör att vi kan erbjuda ett multiprofessionellt omhändertagande och teamarbete kring de patienter som behöver både vård och rehabilitering.
Mottagningen har en god medicinsk kvalitet och omsorg om patienten.
Vi har bra rutiner för förskrivning av beroendeframkallande läkemedel och sjukskrivningar. Vi har ett psykosocialt team bland annat med psykolog, rehabkoordinator och vårdsamordnare vid psykisk ohälsa.
I personalgruppen råder en god stämning, framåtanda och glädje, välkommen att bli en del av oss!

Adress:
Södra Vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare i Allmänmedicin arbetar du med patienter i alla åldrar, och olika sökorsaker. Du arbetar i nära samarbete med mottagningens sjuksköterskor och undersköterska och behöver kunna växla mellan planerade och akuta patienter. Vi önskar att i framtiden kunna öppna BVC, kanske det är något som passar dig? Det vore också önskvärt med handledningsfunktion för en kommande kollega. Framförallt så tror vi på att få jobba med de uppgifter som man glädjs i och kommer vara lyhörd för dina önskemål, likaså om det finns önskemål om deltidsarbete.

Kvalifikationer

Vi önskar att du har arbetslivserfarenhet och en längtan efter att få komma till en ny arbetsplats för att stanna. Vi är en mindre personalgrupp och ditt personliga engagemang för patienter och kollegor är av värde.

Personliga egenskaper

Vi ser fram emot att få Dig som ser möjligheter, är trygg som person och har en god medicinsk kompetens i vårt arbetslag. Det finns goda möjligheter till att skapa en bra framtid för dig inom verksamheten och det kan bli aktuellt att bli en del i ledningsgruppen om du bedöms lämplig efter en tid.

Tillbaka till Lediga tjänster