en bild

Barnpsykolog till första linjen

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Rudans vårdcentral i Handen har sedan april 2014 en mottagning för barn och unga med psykisk ohälsa. Vi utför bedömningar och behandlingar samt erbjuder föräldrastöd. Vi har en trivsam arbetsplats med högt i tak och vi satsar på att behålla och utveckla vår psykologkompetens.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Bedömning, behandling, föräldrastöd samt samverkan gällande barn och ungdomar 0-17 år, med lätt till måttlig psykisk ohälsa. Insatser hålls även i grupp om man själv så önskar. Arbetsplatsmöten veckovis och handledning månadsvis. Möjlighet till behandling av vuxna patienter erbjuds även vid intresse.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog, KBT-inriktning

Personliga egenskaper

Engagerad, pålitlig

Tillbaka till Lediga tjänster