en bild

Tandsköterska till populär mottagning i Halmstad

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Tandvårdslaget är en fräsch mottagning som ligger centralt i Halmstad. Kliniken har funnits i mer än 40 år. Här är vi fem medarbetare där av en tandläkare, två tandhygienister och två tandsköterskor. Nu behöver vi en ny tandsköterska i vårt lag i del eller heltid!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Köpmansgatan 8, Halmstad

Arbetsuppgifter

Sedavnliga tandsköterskesysslor så som assistans, sterilarbete, viss administration, profylax och röntgen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gått tandsköterskeutbildning och lägger en stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara glad, positiv, flexibel, ordningsam, mål och serviceinriktad och har patienten i fokus.

Personliga egenskaper

Goda kunskaper i att kunna uttrycka sig i tal och skrift. Goda datakunskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster