en bild

Legitimerad Tandläkare

Information om arbetsplatsen

Stortorgets Tandläkargrupp ingår i Praktikertjänsts koncern. Vi är en klinik med 3 allmäntandläkare, 1 tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi har en specialisttandläkare som är knuten till vår verksamhet. Vi utför nästan alla behandlingar, från allmäntandvård till avancerade implantat- och protetikbehandlingar. Journalprogrammet som vi arbetar i heter Carita.

Adress:
Stortorget 13, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Du kommer att möta patienter i alla åldrar och med olika munhygieniska besvär. Du erbjuds att delta i planering av organisationen och får ansvar att tillsammans med vårt befintliga team av tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist säkra och utveckla vår kvalitativa tandvårdsstandard. Du förväntas ta en aktiv roll i arbetet med att kvalitetssäkra klinikens arbete och utbud.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare.
Du får gärna ha ett särskilt intresse för modern tandvård och av protetik samt en stark känsla för estetik.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och strukturerat med goda resultat. Du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård, samtidigt som du är en trevlig kollega att ha i teamet.
Vi strävar efter att alltid skapa en positiv tandläkarupplevelse för patienten varför ödmjukhet och lyhördhet är viktiga egenskaper för oss.
Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift, är ett krav.

Tillbaka till Lediga tjänster