en bild

Undersköterska

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Åttkanten är en väl fungerande vårdcentral i centrala Karlstad. På vårdcentralen arbetar två undersköterskor tillsammans med sjuksköterskor, läkare, vårdadministratörer, fotvårdare, och beteendevetare.

Adress:
Åttkantsgatan 9, Karlstad

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral - blodtryckskontroller, EKG, suturtagning, assistans vid läkarundersökningar, hudoperationer och rektoskopi, förrådsbeställning, översyn och städning av undersökningsrum, mm. Du samarbetar ofta med andra personalkategorier.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning. Det är meriterande om du har arbetat på vårdcentral tidigare.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team men också ta egna initiativ. Arbetet är varierande och ställer krav på flexibilitet och förmåga att samarbeta.

Tillbaka till Lediga tjänster