en bild

Receptionist, Danderyd

Praktikertjänst AB

Information om arbetsplatsen

Vi söker en administratör/receptionist med tandsköterske- eller tandhygienistutbildning till specialisttandläkarmottagningen PTJ Dental Danakliniken som är belägen i Mörby Centrum, Danderyd. På mottagningen arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi, endodonti och anestesiologi.

Adress:
Mörby Centrum plan 5, Danderyd

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat i ansvar för tidboksplanering samt registrering av remisser och kallelser. Ansvar för växel, telefoni samt administrativt arbete.

Kvalifikationer

För att söka den här tjänsten behöver du ha tandsköterske- eller tandhygienistutbildning samt mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av administration/receptionistarbete och/eller erfarenhet från specialistenhet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt samt är ansvarstagande. Du har ett positivt bemötande gentemot våra patienter då du kommer att vara vårt ansikte utåt. Du har en positiv inställning och ger en högklassig service till människor i din omgivning.

Andra viktiga egenskaper är att du är strukturerad, har god förmåga att samarbeta, tycker om att arbeta i grupp, är noggrann samt flexibel. Det är viktigt att du är stresstålig då mottagningen har ett högt patientflöde och belastningen stundtals kan vara hög i vår reception.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster