en bild

Lidingötandläkarna söker tandsköterska för visstid

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är en gruppraktik med tre tandläkare, en tandhygienist, tre tandsköterskor och en receptionist som har jobbat ihop sedan 2004 på Lidingö.

Adress:
Lejonstigen 2, Lidingö

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, kalla patienter, sköta tidboken, sterilarbete, beställningar, en del receptionsarbete vid behov mm.

Våra patienter är både barn och vuxna och vi gör all slags tandvård förutom kirurgi och tandreglering. Vi är måna om att ge det bästa till patienten i form av vård och bemötande. Praktiken ligger i Lidingöcentrum med goda kollektiva förbindelser. Vi är en del av Praktikertjänst

Vi ser framemot din ansökan!

Kvalifikationer

Du är en person som bidrar till vår goda stämning på kliniken. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, goda rutiner i hygienarbete, datorvana (vi använder opus), gott bemötande och gilla högt tempo.

Personliga egenskaper

Den personen vi söker är glad och pigg, flexibel och lyhörd. Du ska vara ansvarstagande och serviceinriktad, alltid ha patientens bästa i fokus. Vi lägger stor vikt på personkemin oss emellan i teamet

Tillbaka till Lediga tjänster