en bild

Tandläkare till Trollhättans Tandvårdsteam

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vill du arbeta på en personlig och trivsam klinik i hjärtat av Trollhättan?
Vår passion är tandvård, människor och service och vi söker Dig som delar den passionen.
Vi har en stor tillströmning av nya patienter och är glada och tacksamma över det förtroendet våra patienter ger oss när de rekommenderar oss vidare. För att fortsätta ge alla som söker sig till oss tandvård av bästa kvalitet och service utöver det vanliga skulle vi nu vilja utvidga teamet med en tandläkare till.

Teamet du kommer arbeta med består av 1 tandläkare, 2 tandhygienister, 2 tandsköterskor och en receptionist som alla gillar att ha kul på jobbet.
I lokalerna arbetar ytterligare en tandläkare och hennes sköterska.
Vi utför alla typer av tandbehandling, inklusive implantatkirurgi och -protetik. För oss är det viktigt att arbeta med den senaste tekniken, vi har intraoral scanner och uppdaterar oss kontinuerligt inom nya material och metoder. Bara det bästa är gott nog!

Vi erbjuder:
Bra villkor och lön (fast lön eller provisionsbaserad)
Generöst friskvårdsbidrag
Semesterbostäder via Praktikertjänst
En individuellt utformad utvecklingsplan
Ett nära samarbete med alla i teamet

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungsgatan 39, Trollhättan

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta i en stimulerande miljö med fokus på teamarbete. Som allmäntandläkare får du varierande arbetsuppgifter och möjlighet att ta hand om alla typer av patienter.
Du får stora möjligheter att påverka och styra hur du önskar utforma ditt arbete.
Vi ser även vidareutbildning och utveckling som en naturlig del av verksamheten och gör upp en individuell plan för dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandläkare med svensk legitimation.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Erfarenhet av allmäntandvård är meriterande men också du som är nyutbildad är välkommen att söka.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna är att du är nyfiken, framåt och brinner för att bedriva tandvård med hög kvalitet.
Eftersom vi alltid sätter patienten i fokus värdesätter vi ett gott bemötande och en känsla för service.

Tillbaka till Lediga tjänster