en bild

Sjuksköterska Närakut Löwenströmska

CityAkuten driver akutvård, specialistvård och hälsovård vid ett flertal olika enheter och mottagningar. Idag finns de olika vårdverksamheterna i Stockholm City och Upplands Väsby.

Vården drivs på uppdrag av olika Landsting för länens invånare. Här gäller högkostnadsskydd och kostnadsfri vård av barn och ungdom. Vård ges också till försäkringsbolagskunder, anställda på företag samt privatpersoner. Det innebär att patienterna har både landstings- och privat finansiering.

Företaget har 200 anställda och är certifierat inom miljö (ISO 14001:2015) och kvalitet (ISO 9001:2015). CityAkuten har under åren växt och blivit stor. Vi har ändå inte glömt bort det vi lärde oss från början – all bra vård är personlig. Att det fungerar visar sig inte minst i våra kundundersökningar: vi har väldigt nöjda patienter!

Information om arbetsplatsen

Stockholms läns landsting har genomfört en upphandling av vårdgivare för att driva ett antal Närakuter i länet. I upphandlingen tilldelades Cityakuten uppdraget att driva Närakut Löwenströmska som gäller från 180101.

Närakut Löwenströmska tar emot patienter vars tillstånd inte är livshotande, men som kräver akutsjukvård, och i det geografiska området ingår Upplands-Väsby, Sigtuna/Märsta och Sollentuna samt de närliggande kommunerna Vallentuna och Upplands-Bro.

Närakut Löwenströmska erbjuder sjuksköterske- och läkarmottagning. Vi har kompetens för barn och äldre samt ambulansintag, laboratorium och tillgång till röntgen. Närakuten har öppet alla dagar mellan klockan 8.00 och 22.00.

Adress:
Dr Ziegerts väg 3, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i team där alla medarbetare får ta mycket eget ansvar för sina arbetsuppgifter. Vi strävar efter att alla har egna ansvarsområden.

Patienten kommer via drop-in. Alla patienter bedöms av en sjuksköterska först och kan bokas till läkare eller kan färdigbehandlas på sköterskemottagningen. I arbetet ingår också att assistera vid olika ingrepp, provtagning och analys på eget laboratorium samt utföra läkemedelsordinationer inkl. inhalationer och injektioner. Vi gipsar även enklare frakturer som inte behöver reponeras.
Vi använder journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har arbetat inom primärvården och eller akutvård tidigare samt har erfarenhet av journalsystemet Take Care. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för ditt arbete, har ett stort engagemang och är ansvarsfull. Vidare är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig. Du är ödmjuk, hjälpsam och ställer upp för dina kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster