en bild

Sjuksköterska Minnesmottagning, Dalen

Information om arbetsplatsen

Minnesmottagningen på Dalens sjukhuset är en öppenvårdsmottagning som utreder kognitiva sjukdomar med fokus på demens. Vi genomför ca 600 utredningar per år och vi utreder alla typer av demenssjukdomar hos individer som är 65 år och äldre.

På mottagningen arbetar flera olika professioner som läkare, psykologer, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och medicinsk sekreterare. Arbetet präglas av teamarbete och flexibilitet då det ibland behöver tas snabba beslut. Mottagningen kännetecknas också av hög kvalité, bra bemötande och ett positivt klimat där vi tillsammans utvecklar våra arbetsmetoder och vår mottagning.

Vi har korta beslutsvägar och uppskattar nya idéer och tankar kring hur vi kan förbättra vår tillvaro både för oss som jobbar här och våra patienter.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

De dagliga arbetsuppgifterna består av bland annat provtagning, assistera vid lumbalpunktion, ta EKG, boka patienter m.m. Du har även kontakt med patienter och anhörig vid kallelser och under utredningens gång.

Ni är totalt 4 sjuksköterskor på mottagningen som arbetar tätt tillsammans med läkarna vid de olika besöken. Uppgifterna består även av telefonkontakt, kassaregistrering m.m.
Du kommer också ha en del i mottagningens utvecklingsarbete och jobba nära kollegor och enhetschefen i detta.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska

Tidigare arbete på mottagning inom öppenvård samt arbete med personer med demenssjukdomar är meriterande. Likaså att ha arbetat med utveckling och förändringsarbete.

Personliga egenskaper

Som person är du lugn och strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du tar ansvar för det egna arbetet och har en god samarbetsförmåga. Du har ett bra driv och möjlighet att tänka analytiskt och motivera personer. Då vi är ett litet team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster