en bild

Sjuksköterska/distriktssköterska Östra Läkargrupp

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Östra Läkargruppen har ca 10 000 listade patienter. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med medicinska sekreterare, kuratorer, arbetsterapeut och dietist för att tillsammans kunna erbjuda en god vård till våra listade patienter.

Östra Läkargruppen är en ackrediterad hälsovalsenhet som bl.a. erbjuder specialistmottagningsverksamhet inom diabetes, astma/KOL, äldrevård, livsstil samt vaccinations- och blodtrycksmottagning. Enheten erbjuder även BVC-mottagning.

Adress:
Björkhemsvägen 15 F, Kristianstad

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. I arbetet som sjuksköterska/distriktssköterska ingår sedvanliga arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, triagering och mottagningsarbete. Det finns goda möjligheter till egen specialistmottagningsverksamhet inom diabetes eller astma/KOL.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distrikssköterska alternativt sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Meriterande är specialistutbildning inom diabetes eller astma/KOL samt tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete och triagering.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och arbetar med patienten i fokus, samtidigt som du arbetar mot verksamhetens mål. Du är noggrann och trygg i din yrkesroll och bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster