en bild

Tandsköterska, Ulricehamn

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Kliniken ligger mitt på gågatan i Ulricehamn. Teamet består av två tandläkare ,två tandsköterskor och en tandhygienist. En gång i månaden har vi käkkirurg på plats för implantatoperationer.

Adress:
Storgatan 12, Ulricehamn

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, steril och receptionsarbete.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen
Meriterande om du har erfarenhet av
implantatkirurgi
profylaxarbete
Opus journalsystem

Personliga egenskaper

Du trivs med ditt yrke och har en förmåga att få patienterna att känna sig trygga. Du är professionell och noggrann. Tycker om att ta eget ansvar och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll.

Tillbaka till Lediga tjänster