en bild

Legitimerad tandläkare sökes

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi på Von Ahnska Tandkliniken bedriver tandvård för alla. Vår klinik ligger mitt i centrala Borås, belägen i ett av Borås vackraste och äldsta hus, Von Ahnska huset. I våra ljusa och fina lokaler erbjuder vi våra patienter tandvård av högsta kvalitet.
Vi är ett team som består av en tandläkare och två tandsköterskor och arbetar delegerat. Vi utför det mesta inom tandvården samt implantatprotetik, oralkirurgiska ingrepp samt estetik.

Adress:
Skolgatan 5, Borås

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter skall i huvudsak vara att behandla våra patienter. Vi genomför alla typer av behandlingar inklusive implantat behandling. Leda teamet och genomföra en del administrativa ärenden som ingår i patientbehandlingen. Ett mycket varierande jobb som kommer att öka dina möjligheter för utveckling. Vi har samarbete med våra specialister på Borås Lasarett. Eftersom vårt patientstock ökar behöver vi en tandläkare till.

Kvalifikationer

Leg. tandläkare med viss arbetslivserfarenhet. Du som är nylegitimerad kommer att få stora möjligheter för utveckling med varierande behandlingsval. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du bör vara självständig, flexibel, social, noggrann och ansvarstagande.

Tillbaka till Lediga tjänster