en bild

Leg sjuksköterska till PTJ Psykiatri Åkersberga

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Åkersberga är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i ALCEA-huset, Österåkers kommunhus, med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. Restid ca 30 minuter med Roslagsbanan.
På mottagningen arbetar sjuksköterskor, läkare, psykologer, medicinska sekreterare, socionom, psykoterapeuter, samt en fysioterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Vi önskar nu utöka vår arbetsgrupp och erbjuder dig därför ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater.
Varmt välkommen till oss!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hackstavägen 22, 4 tr, Åkersberga

Arbetsuppgifter

Du kommer erbjudas varierande arbetsuppgifter såsom att självständigt bedriva patientsamtal, psykiatriskt behandlingsarbete av främst stödjande och psykopedagogisk karaktär. Drop-in verksamhet för patienter som behandlas med centralstimulantia, följa upp ordinationer avseende biverkningar och symtom. Du kommer tillsammans med kollegor ansvara för mottagningens telefonrådgivning samt vid behov handlägga akuta ärenden under dagen. I dina arbetsuppgifter ingår samverkanskontakt med vårdgrannar, anhöriga och närstående. Det kommer även finnas möjlighet att bedriva gruppverksamhet. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig, som är Leg Sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri. Steg 1 är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Tillbaka till Lediga tjänster