en bild

Läkare till ny vårdcentral i Landskrona

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Hudmottagning Öresund finns i dag i fina lokaler mitt i centrala Landskrona. Praktikertjänst planerar nu att utöka verksamheten och starta en helt ny vårdcentral i samma lokaler. Lokalen är 321 kvadratmeter stor och det finns möjlighet till 9 mottagningsrum samt ett gemensamt väntrum. Som aktieägare går du in och startar upp en ny vårdcentral som du sen driver med stöd från Praktikertjänst kontor. Bolagets specialistfunktioner finns som stöd för att ska kunna ägna så mycket tid som möjligt åt dina patienter och på att utveckla verksamheten enligt dina önskemål.
Praktikertjänst Hudmottagning Öresund är en del av Vårdval hud i Region Skåne. På mottagningen arbetar i dag en hudläkare, två sjuksköterskor och sekreterare. Där finns ljusbehandling, operationsrum, PDT behandling och senaste laser. Utöver bedömning och behandling av hudsjukdomar har vi också en estetisk mottagning med operation av benigna hudförändringar, laserbehandling, Plasma pen, Ultra-v trådlyft med flera behandlingar. På mottagningen finns även en vaccinationsmottagning.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Rådhusgatan 1, Landskrona

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad allmänspecialist och som har arbetat i minst tre år. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ sjukvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.
När du går in som aktieägare kommer du att ansvara för den dagliga driften av verksamheten du är ansvarig för. Till din hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.
En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.
Som verksamhetschef har du ansvar för att:

• leda och fördela arbetet, utöva arbetsledning enligt lagar, avtal och rättspraxis
• rekrytera vid behov och årligen hålla mål- och utvecklingsdialog samt lönesamtal
• se till att de anställda har tillräckliga kunskaper och förutsättningar för sitt arbete
• arbetsplatsen har en god arbetsmiljö och att de anställda får tillräckliga instruktioner om arbetsrisker och sättet att undgå dessa

Kvalifikationer

• Allmänspecialist
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som läkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster