en bild

Leg.Fysioterapeut/Sjukgymnast till mottagning

Information om arbetsplatsen

Team Aktiv Primärvårdsrehab har sedan 1995 bedrivit rehabilitering för befolkningen i Hässelby/Vällingby enligt avtal med Stockholms läns landsting. Här arbetar fysioterapeuter, specialistfysioterapeuter ,arbetsterapeuter och dietister.
Vi är sammanlagt 12 personer som tillsammans utvecklar och ansvarar för verksamheten.

Adress:
Maltesholmsvägen 90, Hässelby

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut inom primärvårdrehab behandlar du patienter i alla åldrar och med olika typer av funktionsnedsättningar.
Vi erbjuder behandlingsinsatser på mottagningen, individuellt och/eller i grupp samt behandling i patienternas hem.

Kvalifikationer

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med flerårig erfarenhet i
yrket.
- Har du arbetat inom primärvård tidigare och är van att dokumentera
i journalsystemet Take Care så är detta meriterande.
- Du skall ha B-körkort då hembesök kan förekomma.
- Då vi ibland arbetar i patienternas hem, måste du klara av att vistas
i olika miljöer, ibland med husdjur/pälsdjur samt inte vara känslig
för röklukt.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig
- som är positiv, flexibel och trivs på en liten arbetsplats
- som gillar ett högt arbetstempo
- som har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat
- som kan samarbeta med andra aktörer inom och utanför
verksamheten.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Välkommen med ansökan, intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-05-16

Information om tjänsten lämnas av

Kerstin Holm

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: kerstin.holm@ptj.se