en bild

Sjuksköterska Palliativa enheten, Upplands Väsby

Information om arbetsplatsen

Vi utför kvalificerad omvårdnad med en hög medicinsk kompetens. Vår ambition är att möta patienters individuella önskemål och att vara ett närvarande och ett starkt stöd, både för patienter och för närstående.

Hos oss arbetar vi i ett multiprofessionellt team.

Adress:
Löwenströms Väg 2, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom slutenvård. Vården innehåller många medicinska moment, centrala infarter, drän av olika slag, blodtransfusioner, läkemedelspumpar, infusioner och injektioner etc.

På vår palliativa avdelning arbetar du med att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd till patienter och deras närstående. Vi har regelbundet handledning för personalen samt teamkonferenser.

Som sjuksköterska har man en förkortad veckoarbetstid på 37 timmar i veckan i snitt. Tjänstgöring blandat dag/kväll/helg, vi arbetar två helger av fem.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet, det är ej ett krav. Har du en specialistutbildning är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande och van vid att fatta självständiga beslut samt tycker om att arbeta i team. Vi ser gärna att du trivs med att engagera dig i utvecklingen av vården på avdelningen, samt att du bidrar till en god arbetsmiljö tillsammans med oss.

Tillbaka till Lediga tjänster