en bild

DSK-sköterska / Leg-sköterska

Information om arbetsplatsen

Stenhamra Hälsocentral är belägen i vacker naturmiljö på Faringsö, med ca 5000 listade patienter. På vår mottagning arbetar 15 personer, allmänspecialister, ST-läkare, mottagningssköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och terapeut. Vi har diabetesmottagning, astma och KOL-mottagning, hypertonimottagning, äldrevårdsmottagning.
Hälsocentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. Vårt område växer tack vare nyinflyttade barnfamiljer. Vi har också hemsjukvård och vaccination enligt uppdraget.

Adress:
Vallviksvägen 12, Stenhamra

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på mottagning, injektioner, omläggningar, sutur borttagning, akut provtagning, mm.
Telefonrådgivning/bokningar. Omhändertagande av akuta patienter. Mottagningsbesök. Hemsjukvårduppgifter.
Gärna intresserad av arbeta med digitala vårdkontakter.

Kvalifikationer

leg sjuksköterska. DSK sjuksköterska.
B körkort en fördel.

Personliga egenskaper

Vi behöver en person med flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har god planeringsförmåga. Gott humör och positivt tänkande uppskattas. Har du erfarenhet från mottagningsarbete på vårdcentral sedan tidigare är meriterande.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Sysselsättningsgrad efter önskemål.
Det finns möjligheter för passande arbetstider efter behov/önskemål.
Intervjuer sker löpande.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-02-28

Information om tjänsten lämnas av

Jeni-Luminita Dragomir De Leyva

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jeni.dragomir@ptj.se