en bild

Omväxlande SSK-uppdrag på VC!

Information om arbetsplatsen

Bohuspraktiken är en vårdcentral i Bohus centrum med cirka 5500 listade patienter. Vårdcentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. Efter snart 10 år i vårdens tjänst står vi nu inför en förnyelseprocess och vill utveckla verksamheten tillsammans mot nya idéer.

Du blir en del av vår varma arbetsgrupp som utöver Dig består av distriktsläkare, ST- och AT-läkare, våra sjuk- och distriktssköterskor, tre teamsekreterare samt två psykologer.

Bohus centrum ligger i södra Ale med närhet till Göteborg. Smidiga kommunikationer med bl.a. pendeltåg tar dig till Göteborg C på endast 13 min!

Adress:
Göteborgsvägen 219, Bohus

Arbetsuppgifter

På vårdcentralen deltar Du i det dagliga arbetet som sjuksköterska med bl.a. mottagningsarbete, telefonrådgivning, lab, provtagning och andra vanligt förekommande uppgifter som faller under distriktssköterskans ansvarsområden på en vårdcentral. Uppdraget är lämpligt för dig som söker variation och uppskattar att växla din breda kompetens för att kunna arbeta mot patienter i hela spektrat samtidigt som du får möjligheter att fördjupa dig inom egna specialintressen om du har sådana. Berätta därför gärna för oss om du har idéer och tankar på hur du vill utvecklas i din roll som sjuksköterska!

Vi är en liten vårdcentral och har fria händer att själva forma och ständigt påverka vårt arbete utan besvärlig styrning uppifrån, samtidigt som vi har centrala stödfunktioner hos vårt huvudkontor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en legitimerad sjuksköterska, helst med distriktssköterskeexamen. Vi ser gärna att du har arbetat på vårdcentral eller inom relevanta områden sedan innan. Vana vid lab är inget krav men högst meriterande och en klar fördel för såväl Dig som för oss.

Personliga egenskaper

Du är kommunikativ och trygg i ditt möte med patienter och anhöriga. Vi ser gärna att du är engagerad och gillar att engagera andra. Du fungerar i team och besitter förmågan att ställa om från en situation från en annan i en levande arbetsmiljö. En lagspelare. Vi håller god ton mot varandra och vill vara en tillmötesgående och prestigelös arbetsgrupp för varandra och våra patienter.

Till dina främsta egenskaper hör:
- förmåga att att arbeta i team
- förmåga att prioritera
- god problemlösningsförmåga
- förmåga att arbeta effektivt

Tillbaka till Lediga tjänster